another life

gud vad trött jag är. helt sjukt. sover väl för mycket.

jobbade i helgen, alltid lika soft att jobba helg, och mycket cash. så är ledig idag och imorgon. skönt. trodde jag skulle frysa ihjäl på vägen hem igår, -20 grader, men ingenting stoppar mig och min cykel. jo, kanske möjligtvis 1 dm nysnö som inte går att cykla i så man får gå hem. det fick jag göra i lördags. tog 1½ timme att pulsa hem i snön, och då är det bara 8km ungefär hem från jobbet.

idag ska jag nog inte göra ett skit. förmodligen bara sova. M jobbar kväll (som vanligt) så jag får vara ensam hemma, igen. igår satt han och spelade dator hela kvällen så jag fick se film själv. suck.

ska försöka se om jag kan få honom att gå upp, sjusovaren no.1

head of heels

jävla tjat om ammande mammor. nej, det är inte okej att amma ibland folk, och speciellt inte på restauranger. jag vill inte se någon slänga upp sina bröst och hålla på mitt under middagen. nej tack och fy för det. här i min stad finns det ett "ammningsrum" nere på centrum där mammor kan gå. whats up with that? jag tycker det är skitäckligt och folk får säga vad de vill. men det är fan inte okey. äckligt är vad det är.

changes

jag vet inte varför jag känner mig så hotad av någon som är 30 och verkligen ser ut som hej kom och hjälp mig? kan det vara det faktum att jag vet att M flörtar med henne och har sagt, när jag frågade honom om han tycker Hon är snygg; "ja, hon ser ju inte ut som en alien iallafall". det kanske är ganska uppenbart att jag inte litar på M. och det finns många orsaker till det, men mest för att han alltid har en förmåga att ljuga för mig. man kan inte bygga ett förhållande på lögner. egentligen tror jag inte att han skulle kunna vara otrogen mot mig, men man vet ju aldrig right? speciellt inte när man beter sig så som han gör. han vaktar sin mobil dygnet runt. gud vet varför. det har inte blivit bättre sen förra helgen när vi spelade "jag har aldrig" på den där lama festen, och det framkom att han varit otrogen förut. inte mot mig, men mot tjejen han var tillsammans med innan mig. once a cheater, always a cheater?

kanske är dags att släppa det här nu, när det är 2009 och allt. men det är svårt när man får massa lögner kastade i ansiktet.

precious illusions

okey, skumt. jag har skrivit flera inlägg, både på nyårsafton och nyårsdagen, men ingenting verkar ha blivit publicerat? jävligt konstigt. nyårsafton spenderades iallafall hos J, M's twinbrothers flickvän. vi spelade Wii hela kvällen, och Alias. Jag och M's bro var i lag, och vi vann. efter lite om och men.. Gud vad jag hatar folk som ska göra upp regler men reglerna bara gäller alla andra och inte dem själva. tur att jag inte var den enda som blev irriterad. jag är glad iallafall att jag nuförtiden vågar säga till om det är något. det är nog den bästa förändringen som hänt mig sen jag flyttade hit,eller well, sen jag fick det jobbet som jag har. jag vågar säga till om det är någonting som stör mig. för ett år sen skulle det aldrig varit möjligt, eftersom jag alltid varit så rädd för att folk inte ska tycka om mig. ärligt talat, så behöver jag lära mig att alla behöver fan inte älskar mig, och om de inte gör det, who cares.

anyways. vi var hemma vid 05 på nyårsdagsmorgonen, sov till halv ett och sedan skulle M till jobbet. så jag fick spendera årets första dag helt ensam. det var väl mindre roligt, och vilket slöseri av ledig dag. efter att M åkt till jobbet kollade jag lite på TV, men det var så tråkigt, så jag la mig och sov. suck. oh well.

idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att vi måste åka och köpa en ny kattlåda och grejer åt katterna. måste ju lägga mig tidigt ikväll (se senast 23.00) för att orka upp vid 5.30 till jobbet. ses senare

RSS 2.0